[tab_nav type=”four-up”] [tab_nav_item title=”CREAȚIE” active=”true”] [tab_nav_item title=”OPTIMIZARE” active=””] [tab_nav_item title=”SECURITATE” active=””] [tab_nav_item title=”BACKUP” active=””] [tab_nav_item title=”E-COMMERCE” active=””] [tab_nav_item title=”PROMOVARE” active=””] [tab_nav_item title=”MENTENANȚĂ” active=””] [tab_nav_item title=”PERSONALIZARE” active=””] [/tab_nav] [tabs] [tab active=”true”] [dropcap]C[/dropcap]reem un nou website de la zero sau facem re-design la un site existent în WordPress. Practic, alegem împreună cum ar trebui să arate noul site, iar noi ne ocupăm de tot ce înseamnă implementare și testarea compatibilității temelor și a plugin-urilor.

[/tab] [tab] [dropcap]A[/dropcap]ici avem mai mulți pași pe care îi vom lua în considerare și este ceva mai dificil de înțeles. Cele trei mari aspecte sunt implementarea unei soluții de caching pentru vizitatorii recurenți, gestionarea scripturilor și reducerea dimensiunilor imaginilor.

[/tab] [tab] [dropcap]F[/dropcap]iecare website trebuie să aibă în vedere protejarea datelor și a informațiilor stocate pe server, prin aplicarea măsurilor adecvate de securitate. Fie că vorbim de hardening, firewall, brute-force attack sau scanning, o breșă sau o lipsă de atenție acordată oricarei dintre aceste layere poate compromite securitatea întregului website.

[/tab] [tab] [dropcap]C[/dropcap]ât este de important să faci un back-up? În cazul în care ai o problemă majoră poți restaura întregul website așa cum era la o dată anterioară. Antenție însă, toate modificările efectuate de la acea dată și până în momentul restaurării se pot pierde, așa că este necesar să știi dinainte ce presupune restaurarea back-up-ului.

[/tab] [tab] [dropcap]A[/dropcap]vem experiență cu implementarea platformei Woocommerce pentru magazinele online și suntem conștienți că, deși auzi foarte des cât este de ușor să lucrezi în WordPress, implementarea poate fi o provocare.

[/tab] [tab] [dropcap]A[/dropcap]șa cum am invățat pe propria piele, promovarea chiar este sufletul afacerii, oricât de răsuflată ar părea expresia. Promovarea în sine nu este neapărat o provocare d.p.d.v. tehnic, dar presupune decizii strategice și foarte mult timp alocat.

[/tab] [tab] [dropcap]M[/dropcap]entenanța lunară asigură buna funcționare a site-ului, actualizarea permanentă a modulelor și a temei, integrarea noilor funcționalități, precum și prevenirea & rezolvarea eventualelor problemelor tehnice.

[/tab] [tab] [dropcap]N[/dropcap]e referim aici la modificari de orice fel în CSS, precum și la anumite modificări în codul PHP. Nu presupune schimbarea întregului cod al site-ului :), pentru asta avem secțiunea CREAȚIE“.

[/tab] [/tabs]